Gør det selv (DIY)

DIY eller gør det selv kan beskrives som en selvlavet kultur, der designer, skaber, tilpasser og reparerer objekter og ting uden særlig træning. Når jeg tænker på DIY-projekter, tænker jeg straks på DIY-opgaver.

Ting som at male, lægge tæpper, bygge møbler, lægge hylder, lave ting, der skal plejes – det er de ting, som min hjerne tænker først på.

DIY er blevet et socialt koncept, hvor folk deler ideer, designteknikker, metoder og færdige projekter online og personligt. Mens DIY fremkalder forskellige billeder til forskellige mennesker, er det meget for alle. Det kan ses som et kulturelt svar på den stigende akademiske og økonomiske specialisering af moderne teknologiske samfund, som sætter folk i kontakt med små fokusområder i en bredere sammenhæng og placerer dem som steder for holistisk engagement.

I 1950’erne spredte DIY eller gør det selv sig med fremkomsten af ​​mennesker, der udførte byggeprojekter, byggeprojekter og mindre kunsthåndværk. Informationsværktøjer såsom bøger var mindre tekniske end tidsskrifter og kurser. Kunstnere begyndte at bekæmpe masseproduktion og massekultur ved at foregive at være selvfremstillede.

Du har brug for en stor dåse, et par metal telte, pinde, bunker og bor til at bygge en komfur. Fyld tomme krukker med småsten, jord, mos og små planter til en minihave, som du kan oprette hjemme. En vintage kuffert kan omdannes til en hundeseng med en lille TLC og en fluffy pude.

Gør det selv med møbler

Møbler får et opdateret look med et nyt lag maling og en tapetstribe i komplementære nuancer. Indretning kan oprettes med gratis farveprøver, der er tilgængelige i Home Reno Store, eller fastgør væggene med lige stifter. Vi har endnu mere lagerplads til at skabe fantastiske hylder med genbrugstræ fra et par sparsomme butikker og et bælte og et par negle.

Der er en vis tilfredshed med at udskifte hoveddøren selv eller installere et nyt køkkengulv, men de fleste gør-det-selv-ansatte ansætter en anden, hvis de har penge nok. Hvis du ikke tåler rodet, er det grund nok til at ansætte en professionel til projektet. Et DIY-projekt kan spare penge, og det er grund nok til at gøre det selv for at forfølge det af hensyn til kreativitet.

Mange, ligesom mig, foretrækker DIY-projekter ikke for at spare penge, men af ​​en ren kærlighed til det kreative. Et DIY-projekt sparer muligvis ikke penge og koster måske mere end at købe et præfabrikeret produkt. Det er dog værd at lave et DIY-projekt, hvis du vil oprette noget, som du ikke kan købe i butikken.

Hvad er DIY (Do it yourself)

DIY er beskrevet som en selvfremstillet kultur, der designer, skaber, tilpasser og reparerer objekter og ting uden særlig træning. Det har udviklet sig til et socialt koncept, hvor folk udveksler ideer, designteknikker og metoder til færdige projekter online eller personligt. Din hobby rapporterer, udnytter DIY-trenden det menneskelige behov for skabelse, og det er sandsynligvis drivkraften bag dens popularitet sammen med sparsommelighed.

Mange har en passion for at færdiggøre hjemmetilbehør med deres egne to hænder – ved hjælp af kameraer, stativer, havebænke og hundredvis af andet tilbehør til hjemmet. Moe Mernick, senior Biz-udvikler hos HomeTalk, verdens største gør-det-selv-samfund, forklarer, hvordan man tænker over og oplever at bygge dit eget hjem. Gå til Home Depot ledsaget af dine venner, der kan give dig råd om valg og dekoration.

Udtrykket “gør-det-selv” har været forbundet med forbrugere inden for gør-det-selv-vedligeholdelsesaktiviteter siden mindst 1912. Udtrykket har imidlertid fået en bredere betydning og dækker nu en bred vifte af færdigheder. Nogle mennesker bruger DIY som en sund måde at undslippe hverdagens stress. Orker du ikke at gøre det selv, så kan du finde lækkert tøj til gode priser på HEYA.

Vi har alle professionelle P-produkter og pesticider, som du har brug for for at slippe af med termitbekæmpelse, myrekontrol, bed bug control, insektbekæmpelse eller bare tømrerbier for at få de resultater, der beskytter dit hjem mod alle slags biller, gnavere og dyr. Hvis du leder efter flere DIY P Control-ideer, så tjek vores arsenal af tip til hvert skadedyr, du kan tænke på, hvor vi fortæller dig, hvordan du kan slippe af med det. Trinene til DIY-projekter forklares nedenfor med letforståelige instruktioner og understøttende fotos.

Vær kreativ med DIY

Styr dig selv med indsigt og ved, hvad der kræves for at få et projekt rigtigt, når du har brug for det. Du behøver ikke at gemme hjemmeværktøjer i dine DIY-projekter. Mange af vores guider leveres med håndværks- og vejledningsvideoer, der gør det nemt for dig. Du kan også lave dit eget legetøj.

Eftermontering af et hjem kan forbedre dit boligmiljø, humør og videresalgsværdien af ​​dit hjem. Ombygning af hjem kan også være en løsning på projekter med høj billet. Du kan bruge måneder på at tænke på, hvordan du kan spare penge ved at udføre bestemte ombygningsprojekter selv i stedet for at ansætte specialister.

Jeg har en lang historie med DIY-projekter og undervurderer stadig den tid og det arbejde, der går i at få min mand til at skære øjnene, hver gang jeg taler om at starte et projekt. DIY-projekter kan være udmattende og frustrerende, og de ender ikke altid som du vil have dem til. På andre platforme, såsom YouTube og Twitter, forbruger de fleste det, de ikke har oprettet.

I 1950’erne spredte DIY sig med fremkomsten af ​​mennesker, der udførte byggeprojekter, byggeprojekter og mindre kunsthåndværk. Kunstnere begyndte at kæmpe mod masseproduktion og massekultur ved at hævde at være selvfremstillede. Dette har tiltrukket en voksende procentdel af nordamerikanere, der er interesseret i DIY-emner som DIY og strikning. Det er altid sjovt at lave noget til sit dyr, så kig på ekstra ting på DyreUnivers.

Fordyb dig i hundreder af billige DIY-dekorationsvejledninger, opskrifter og livsstilstips for at skabe et hyggeligt hjem, du elsker. Vores guider hjælper ikke kun med ideer og inspirationer, men også med budgettering, layout og design, projektledelse og mere. Vi har masser af inspiration til at hjælpe dig i gang med dit badeværelse, når du skal udstyre nye opbevaringsløsninger, få ideer til at organisere skabe eller lære, hvordan du redesigner din garage.